Uleiul de ricin este un ulei multifuncțional care ajută la hidratarea pielii, stimulează mișcarea musculară și reduce acneea.

Citiți acest ghid pentru a ști cum să cumpărați ulei de ricin și atenționări înainte de a-l achiziționa.

Uleiul de ricin este un lichid galben semitransparent cu numeroase beneficii pentru sănătate și medicinale. Este preparat prin extragerea uleiului din semințele de ricin și servește la o varietate de scopuri cosmetice și medicale.

Acest ghid vă va explica pe scurt cum să cumpărați ulei de ricin și precauțiile pe care ar trebui să le luați înainte de a lua o decizie de cumpărare.

Cum să cumpărați ulei de ricin?

Înainte de a cumpăra ulei de ricin, există câteva lucruri pe care trebuie să le știți.

1. Cumpărați ulei de ricin online

Recomandarea noastră de top pentru achiziționarea uleiului de ricin este să îl cumpărați online. Cumpărarea uleiului de ricin online este o decizie inteligentă din mai multe motive. Puteți citi recenzii, puteți verifica certificarea, puteți calcula prețul, puteți compara cu alte mărci și, de cele mai multe ori, vă economisește bani.

2. Cumpărați doar ulei de ricin organic

Uleiul de ricin este utilizat în principal atât în scopuri de frumusețe, cât și de sănătate. Iar atunci când cumpărați ulei de ricin pentru a vă folosi frumusețea sau sănătatea, doriți să vă asigurați că este extrem de calitativ. Dacă suferiți de acnee sau de dureri gastrointestinale, nu doriți să aplicați local ulei de ricin de calitate scăzută (acest lucru este valabil pentru orice tip de produs).

Cumpărați numai ulei de ricin organic, vă promitem că nu este cu mult mai scump și veți beneficia și mai mult de beneficiile sale.

3. Citiți cu atenție recenziile

Cumpărând ulei de ricin online, nu numai că aveți la dispoziție o mare varietate de alegeri, dar puteți analiza aceste alegeri prin intermediul RECENZIILOR. Atunci când cumpărați electronice, verificați recenziile clienților, nu-i așa? Este la fel și cu uleiul de ricin! Doar pentru că costă mai puțin, nu înseamnă că trebuie să subestimați importanța verificării recenziilor.

Recenzile sunt aur curat în lumea online, așa că asigurați-vă că le citiți cu atenție. Verificați atât recenziile pozitive, cât și cele negative ale uleiului de ricin pentru a vă face o idee generală despre ratingul acestuia.

4. Verificați dacă există certificări (organic, presat la rece)

Fiți foarte atenți atunci când cumpărați ulei de ricin, deoarece unele mărci promovează în mod fals certificări foarte căutate, cum ar fi eticheta organică certificată.

Treceți peste imaginea sticlei de ulei de ricin pentru a găsi ștampila. Puteți găsi, de asemenea, dovada reală a certificării pe site-urile unora dintre mărci. Trebuie doar să vă documentați.

În plus față de eticheta organică, doriți să verificați dacă uleiul de ricin este presat la rece sau presat prin expeller.

5. Localizați originea

Uneori, pentru a vedea dacă un tip de ulei de ricin este „autentic” sau nu, este de ajutor să verificați originea. După cum probabil știți deja, planta de ricin crește în țările calde, așa că nu vă așteptați ca uleiul de ricin să provină din Europa. S-ar putea să fie procesat sau îmbuteliat acolo, dar originea uleiului de ricin în cauză va proveni probabil din India.

6. Verificați dacă sunt sticle de plastic VS sticle de sticlă

În funcție de stilul dvs. de viață, s-ar putea să vreți să cumpărați doar ulei de ricin care vine într-o sticlă de plastic sau într-o sticlă de sticlă. Sticlele de sticlă de culoare chihlimbar închis sunt mai bune, în plus, sunt reutilizabile și mai potrivite pentru reciclare decât versiunile din plastic. Cu toate acestea, dacă doriți să cumpărați cantități mai mari de ulei de ricin sau ulei de cocos deodată, mărcile le vând de obicei în sticle de plastic. Sticlele mai mici vor avea tendința de a fi din sticlă.

7. Luați în considerare utilizarea pe care o faceți cu uleiul de ricin (pe termen scurt vs. pe termen lung)

Evitați să cumpărați ulei de ricin fără să luați în considerare utilizarea pe care o intenționați. Doriți să îl folosiți pentru părul dumneavoastră? Poate pentru gene și ocazional ca spălare a feței?

Dacă doriți să folosiți doar cantități mici la un moment dat (unghii, gene, sprâncene etc.), atunci cumpărați o sticlă mică de ulei de ricin pentru început. Mulți oameni au tendința de a cumpăra cantități mari care sfârșesc prin a sta pe raft o veșnicie și se irosesc. Uleiul de ricin ar putea avea un termen de valabilitate îndelungat, dar cel mai bine este să îl folosiți când este proaspăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus