Comunicat de presă Primăria Deva

Am făcut încă un pas pentru reabilitarea centrului istoric al municipiului Deva.

b. pietonala 2

 

Specialiștii firmelor Erbașu SA (Divizia Oradea) și Planwerk ne-au prezentat astăzi soluțiile urbanistice de amenajare a centrului istoric al Devei.

Am discutat mai multe variante, în ideea de face cât mai atractivă pentru deveni și pentru turiști această zonă de promenadă din inima orașului.

 

Proiectul este în valoare totală de aproximativ 4,5 milioane de euro, finanțat din fonduri europene, cu o contribuție de 2% din bugetul general al municipiului Deva.

d. piata unirii 1 a

Imagini în premieră cu soluțiile propuse de specialiștii în construcții, arhitectură și urbanism care realizează acest proiect.

 

 

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva

Un răspuns

  1. andastar91@gmail.com' Andrada Baciu spune:

    Arata foarte frumos, dar, totusi, ar fi bine sa fie mai multi copaci, tufe ornamentale, braduti. La Alba Iulia in cetate e horror de cald vara, cand inainte era plin de copaci, era racoare, era o placere sa te tot plimbi. Ideal ar fi sa fie o zona umbroasa si plina de copaci si flori, nu 3/4 betoane si dale si doar niste copacei pe marrgine. Dar, ma rog, astea-s ideile romanilor si inca nu constientizeaza ce important o sa fie, in ani, sa avem umbra si oxigen. Mai ales datorita incalzirii climei an de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus