În locul actualului stadion, la Hunedoara se va ridica o arenă spotivă modernă, care va arăta spectaculos (FOTO).

Cel mai probabil, la începutul anului viitor, contractul de finanțare pentru construcția noului stadion din municipiul Hunedoara va fi semnat.

„Proiectul este depus la Compania Națională de Investiții în forma sa finală și cred că va fi acceptat. Am optat pentru un proiect de tipul stadionului de la Ploiești, cu o capacitate de 12 mii de locuri. Va fi construit un stadion nou, demn de secolul XXI. Contractul de finanțare ar putea fi semnat anul viitor”, a declarat Daniel Andronache, vicepreședinte al CJ Hunedoara – persoana care se ocupă de acest proiect atât de așteptat de hunedorenii pasionați de sport.

Iată cum arată noul stadion din Ploiești:

IMG_44722 IMG_45161

Reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara mai spun că, la Hunedoara, echipa localității va juca sub brand-ul consacrat, CORVINUL.

„Ne-am dorit inițial să construim o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară care să gestioneze activitățile sportive din județ. Această variantă nu a fost agreată în urma discuțiilor cu reprezentanții Curții de Conturi, așa că rămâne viabilă varianta înființării unei societăți care să înglobeze cluburile din județ: fotbal la Hunedoara, handbal la Deva, rugby la Petroșani, atletism la Simeria, toate sub brandurile consacrate”, a mai spus Andronache.

Actualul stadion de la Hunedoara a fost inaugurat în 1960 și are o capacitate de 16.500 de locuri.

2 răspunsuri

  1. Daca se realizează, toată stima. Hunedoara așteaptă de mult o schimbare care sa aducă investiții. Poate decidenții vor fura mai puțin și astfel vom beneficia de aceste investiții. Să fie așa. Felicitări pentru proiect.

  2. Aniramona@outlook.com' Anişoara Turiceanu spune:

    Mă bucur că se pune accent şi pe latura asta a sportului şi că s-a ajuns la concluzia că trebuie într-adevăr modernizat şi stadionul nostru Corvin, nu cred că trebuie să ne gândim la costurile acestui proiect, dar mă interesează cam cât ar dura lucrările lui.
    Dar “FELICITĂRI ” pentru această decizie, copiii și nepoții noştri chiar au nevoie mai mult ca oricând de aşa ceva şi chiar noi cei mai în vârstă.
    MULT SUCCES ÎNAINTE! ! ! ! ! ! ! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus