Pentru membrii Partidului Mişcarea Populară (PMP) din judeţul Hunedoara, răspunsul la întrebarea „Cine va fi candidatul PMP la prezidenţiale?” va fi dat de sondajele de opinie.

Liderul PMP Hunedoara, Mihaela Brate, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro că Elena Udrea are o notorietate mai bună şi că organizaţia pe care o conduce nu va avea nicio reţinere în a o susţine dacă se va dovedi că are şanse mai mari să ajungă în turul 2 al alegerilor prezidenţiale din acest an.

„În acest moment candidatul PMP este Cristian Diaconescu. Dacă sondajele vor relevă faptul că Elena Udrea are şanse mai mari să ajungă în turul 2, atunci e normal să o susţinem pe doamna Udrea care, în opinia mea, are mai multă notorietate decât candidatul actual”, a declarat Mihaela Brate.

O decizie finală în această chestiune va fi luată de conducerea PMP marţi, în cadrul unei şedinţe a Biroului Politic Naţional. „În cadrul organizaţiei judeţene am decis să susţinem cel mai bine clasat candidat, decizia va fi luată în două zile”, a mai spus liderul PMP Hunedoara.

foto: www.presalocala.com Autor: Norbert Kirael

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus