Liderii județeni ai partidului fondat de Corneliu Vadim Tudor strâng rândurile și se pregătesc pentru testul electoral din 2016.

Partidul România Mare nu abandonează doctrina care a consacrat formațiunea politică în ultimii 25 de ani și încearcă să se regrupeze după ce mentorul și liderul acestui partid a părăsit această lume.

Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Deva, președintele PRM Hunedoara Emanuel Andronache a declarat că formațiunea pe care o reprezintă țintește la alegerile locale din 2016 cel puțin atingerea pragului electoral de 5%. Pentru asta, peremiștii hunedoreni spun că sunt dispuși să încheie alianțe cu alte formațiuni politice (cu sau fără aceeași doctrină), dar că, ușa este deschisă pentru negocieri până la începutul anului 2016.

Pentru a intra în consiliile locale, liderii PRM Hunedoara spun că sunt gata să încheie și alt gen de înțelegeri.

„În principiu, ne dorim să avem candidați în toate localitățile județului, atât pentru funcțiile de primar, cât și pentru consiliile locale. Totuși, suntem dispuși și să susținem candidații altor partide, dacă vom primi locuri eligibile pe listele de candidați pentru consiliile locale. Există un interes de acest gen din partea unor primari în funcție din Valea Jiului, dar suntem deschiși și pentru alte propuneri”, a declarat Emanuel Andronache care a adăugat că PRM nu este interesat de funcții de director sau altfel de șefi de instituții: „Suntem prea dezamăgiți de foștii peremiști care au ajuns în funcții de director și de felul în care s-au comportat!”

Potrivit liderilor județeni ai partidului, PRM Hunedoara numără în prezent aproximativ 1.400 de membri și are 17 consilieri locali.

Singurul primar al PRM, Mihai Irimie (Șoimuș), s-a înscris în toamna anului trecut în PNL. De altfel, Irimie ocupa la acea dată și funcția de președinte al Organizației Județene a PRM Hunedoara.

PRM nu a mai intrat în Consiliul Județean Hunedoara din anul 2008 (când a obținut două posturi de consilier).

Un răspuns

  1. pai, poporul voteaza tot pe cei care au distrus tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus