Participanţii la Slalom uriaş pentru adulţi vor concura în funcţie de anul naşterii, împărţiţi în 4 categorii de vârstă.

Snow Fest şi Ski Resort Transalpina va invită, sâmbătă 21 februarie, să petreceţi o zi specială, puteţi fi concurent, sau doar spectator, puteţi testa cele mai noi apariţii în materie de ski/snowboard, sau pur şi simplu să va bucuraţi de aer curat şi priveliştea care taie respiraţia!

În program:

– Slalom uriaş – adulţi ediţia a ÎI-a, a Cupei Allianz-Ţiriac – Auto Schunn .Participanţii vor concurain funcţie de anul naşterii, împărţiţi în 4 categorii de vârstă, femei/bărbaţi.

– Snow Fest Freestyle Jam – concursul va avea loc în snowpark-ul AMP.

– Test integrat ski/snowboard alături de echipa Snow Patrol (importator Armada şi Bataleon în România).

– Fischer Ski Test – colecţia 2015-2016.

– Jocuri distractive, cu premii

– Concert Şuie Paparude.

– After Party pe terasă de la baza pârtiei.

Înscrierea este liberă, fără taxe de participare.

Numărul maxim al concurenţilor va fi de 150, înscrierea fiind făcută în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere. Cei care se înscriu peste acest număr vor fi trecuţi pe o lista separată şi vor fi incluşi în concurs în ordinea înscrierilor, în locul celor care, din diferite motive, nu s-au prezentat în timpul regulamentar pentru ridicarea numerelor de concurs sau nu au putut să ia parte la concurs.

Concurenţii se pot înscrie după cum urmează:

1) prin e-mail – completând cu toate datele solicitate FIŞA DE ÎNSCRIERE, care poate fi descarcată de pe www.trans-alpină.ro , completată şi trimisă pe adresa: ramona.fodor@quasar.ro

2) prin fax – 0254 206.2913)

3) personal – la sediul secretariatului (sau la CASIERIE) aflate în cadrul Ski Resort Transalpina .

Termenul limita de înscriere este vineri, 20 Februarie, ora 12.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus