Preşedintele USR, Dan Barna, este de părere că sunt şanse foarte mici ca o restructurare a Guvernului să treacă în Parlament.

„Cred că şansele vor fi foarte mici şi mă îndoiesc că doamna Dăncilă va veni în faţa Parlamentului în perioada următoare”, a spus Barna, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat că nu e vorba de o restructurare a Guvernului, ci despre credibilitatea politică a celor care vin să propună alt guvern.

„PSD nu mai are credibilitate politică suficientă să poată să susţină un Guvern, chiar dacă ar mai face nişte schimbări pe ici, pe colo, ar mai propune nişte miniştri”, a afirmat Cioloş.

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat cu celelalte partide şi cu şeful statului referitor la pactul pentru alegeri anticipate pe care îl propune Alianţa USR PLUS, Barna a răspuns că a vorbit cu fiecare dintre ei pentru anticipate.

Chestionat dacă a vorbit cu şeful statului despre o moţiune de cenzură, Barna a spus: „Toată lumea de acord că e nevoie de o moţiune de cenzură şi asta am agreat cu cei cu care am discutat, ca în perioada următoare să purtăm discuţii cu toţi liderii politici pentru a obţine semnăturile”.

Alianţa USR PLUS propune şefului statului, PNL, UDMR, grupului minorităţilor naţionale, Pro România şi ALDE un pact pentru alegeri anticipate, a declarat preşedintele USR, Dan Barna, luni, într-o conferinţă de presă.

Sursa: Agerpres

Un răspuns

  1. Winston@Barna.org' If you cannot convince them, confuse them ! (Daca nu-i poti convinge, ameteste-i !) Churghill spune:

    Sanse si mai mici ca o motiune de cenzura sa treaca ! Iar motiunea sau demisia sunt singurele modalitati constitutionale de debarcare a unui guvern.
    De fapt Barna et comp nici nu vor ca guvernul Dancila sa cada fiindca imediat s-ar vedea cat de mincinoasa este propaganda USR-ista si ar fi dezastru daca asta s-ar intampla inainte de alegerile locale din 2020. Asa ca musiu Barna incearca pe toate caile sa ameteasca electoratul cu proiecte utopice, in asa fel incat oamenii sa nu poata sa-si dea seama la timp ce este si ce vrea USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus