Dacia a anunțat marți startul comenzilor pentru ediția specială a lui Duster, botezat „Mat Edition” și prezentat în premieră la salonul de la Paris. Cele 70 de unități Duster Mat Edition disponibile în România se pot comanda pe platforma de e-commerce Dacia România.

Conform oficialilor Dacia, prețul ediției de colecție Duster Mat Edition este de 25.400 de euro, iar avansul pentru rezervarea unei mașini este de 500 de euro.

Dacia Duster este dezvăluit într-o ediție de colecție „Mat Edition” cu un finisaj mat distinctiv, o premieră pentru marca Dacia. De asemenea, noul Duster este prima Dacia cu oglinzi rabatabile electric.

Disponibil într-o singură configurație, Duster Mat Edition este propulsat de un motor Tce 150 cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC, tracțiune față. Acesta dispune de nivelul complet de echipare standard din gamă.

Vopseaua mată Comet Grey conferă Daciei Duster un aspect complet nou.

Jantele din aliaj negru de 17 inch, antena rechin și capacele oglinzilor retrovizoare negre lucioase contrastează cu vopseaua mată, subliniind și mai mult personalitatea acestei versiuni.

La interior, Duster Mat Edition este complet echipat cu climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8 inch compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, cameră multi-view și card „mâini libere”.

sursa: alba24.ro

SONDAJ DE OPINIE

Cine a fost omul politic al anului 2022 în județul Hunedoara?

  • Vetuța Stănescu (PNL) (35%, 1.641 Votes)
  • Laurențiu Nistor (PSD) (35%, 1.619 Votes)
  • Tiberiu Barstan (AUR) (22%, 1.039 Votes)
  • Oana Biriș (USR) (4%, 176 Votes)
  • Altcineva (2%, 81 Votes)
  • Iuliu Winkler (UDMR) (1%, 40 Votes)
  • Nu știu / Nu răspund (1%, 32 Votes)

Total Voters: 4.628

Loading ... Loading ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus