Direcţia de Asistenţă Socială Deva a redeschis centrul de zi “Clubul Seniorilor”, din Piaţa Victoriei, după ce activitatea acestuia a fost suspendată anul trecut, în luna octombrie, ca urmare a măsurilor stabilite de lege pentru prevenirea şi combaterea efectelor COVID-19.
✅ Membrii centrului sunt aşteptaţi să-şi reia activităţile începând de astăzi, 17 ianuarie 2022.
📌 Clubul Seniorilor va fi deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:30, iar accesul în incintă se va face cu respectarea tuturor măsurilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru diminuarea impactului tipului de risc.
✔ Pe perioada suspendării activităţii, sediul centrului de zi a fost supus unor lucrări de renovare şi reamenajare, care au vizat inclusiv schimbarea mobilierului şi montarea unei centrale termice, pe lângă accesibilizarea pentru persoane cu dizabilități.
🟠 Clubul Seniorilor Deva oferă posibilitatea persoanelor vârstnice de a-şi petrece timpul liber în mod activ şi plăcut, de a socializa şi de a se implica în viaţa comunităţii, desfăşurând diferite activităţi recreative şi de natură socială sau participând la acţiuni şi campanii de informare organizate de Direcţia de Asistenţă Socială Deva.
✔ De asemenea, membrii centrului de zi beneficiază, gratuit, de consiliere psihologică şi juridică.
✅ Clubul Seniorilor are, în prezent, 57 de membri cu vârsta cuprinsă între 65 şi 91 de ani.

Un răspuns

  1. Cornelia.1951@yahoo.com' Cornelia spune:

    Buna ziua as dori sa stiu unde se afla acest Club a seniorilor ,specific sunt si eu din Deva ,va multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus