Județul Hunedoara este al doilea din țară la nivelul arieratelor înregistrate de administrațiile publice locale. „Performanța” nu ar fi fost posibilă dacă arieratele Primăriei Lupeni ar fi fost achitate.

Cele mai mari arierate se înregistrează în judeţele Vâlcea – 76,23 milioane lei (74,05 milioane de lei la finalul anului 2013), Hunedoara – 56,23 milioane lei (40,64 milioane de lei la finalul anului 2013) şi Tulcea – 52,82 milioane de lei (50,39 milioane lei la finalul anului 2013).

MOLOȚ crede că Primăria Lupeni va intra în insolvență

Potrivit Gazeta de dimineață, Primăria Lupeni se clasează, la sfârşitul lunii iulie, pe prima poziţie la nivel naţional între administraţiile publice locale cu o suma datorată de 48,8 milioane de lei. 

„Cu regret spun, Primăria Lupeni va fi cea de a doua care va intra în insolvență și, din păcate este tot o primărie din județul Hunedoara, după cea de la Aninoasa. Cetățenii ori au fost mințiți ori nu li s-a spus adevărul. Acum s-ar putea să se trezească. Dacă au fost mulțumiți cu un pahar de suc și cu o sticlă de ulei, acum să tragă ponoasele”, a declarat pentru aceeași publicație, Mircea Ioan Moloț, președintele CJ Hunedoara.

2 răspunsuri

  1. golani!criminali economici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus