Gravă și profund inconștientă atitudinea vremelnicei conduceri a județului Hunedoara. Singura preocupare a PSD Hunedoara este cea de a ataca într-un mod incalificabil fie Guvernul României, fie diverși adversari politic locali. Toate acestea în timp ce pandemia de COVID-19 lovește năpraznic populația.

Întreg județul este efectiv cutremurat de veștile despre un nou focar, de data aceasta la o altă instituție vitală – Spitalul Județean de Urgență Hunedoara – Deva. În loc să găsească soluții concrete, să se pună în valoare pentru a asigura testarea întregului personal medical din județ, conducerea Consiliului Județean Hunedoara, dublată de cea a PSD Hunedoara, pricepe doar să arunce cu venin în cei care vin în sprijinul salvatorilor de vieți omenești, acești oameni minunați care apără viețile noastre punând secundă de secundă în pericol viețile lor.

Acest noncombat al conducerii județene poate duce, foarte rapid, la transformarea Devei, a întregului județ, într-o a doua Suceavă. Dinspre CJ Hunedoara, cu excepția unor laude de sine în mediul online, singura voce care se mai aude este cea a managerului. Care, dacă lucrurile vor merge prost, va fi primul sacrificat pentru a disculpa astfel în ochii opiniei publice incompetența superiorilor săi pe linie administrativă și de partid. De pe toate site-urile, răsună doar informația că liderașii PSD au donat câte 5.000 de lei pentru sistemul medical. Dincolo de bani însă, spitalele județene au nevoie de lideri județeni care să lase poveștile și laudele și să se implice, la concret, pe măsura gravității situației actuale.

Adrian Nicolae David,

prim-vicepreședinte PNL Hunedoara

Un răspuns

 1. raluca.oltean@gmail.com' Raluca O. spune:

  ❗️𝐅𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢, 𝐩𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢-𝐚𝐮 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐞𝐦𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐒𝐞𝐧𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫!
  DAR, eu aștept o reacție pozitivă și #𝐏𝐑𝐎𝐕𝐎𝐂 și:
  🎯- președinții și vicepreședinții de Consilii Județene
  🎯- primarii și viceprimarii primăriilor de comune, orașe și municipii
  🎯- consilierii locali și consilierii județeni
  🎯- directorii de deconcentrate și adjuncții acestora
  🎯- managerii de spitale
  🎯- directorii de descentralizate și adjuncții acestora
  ca 𝐅𝐈𝐄𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐀̆ 𝐃𝐎𝐍𝐄𝐙𝐄 cel puțin o jumătate din indemnizație pentru că și ei sunt plătiți din Bugetul României!
  𝐀𝐬̦𝐚 𝐚𝐫 𝐟𝐢 #𝐍𝐎𝐑𝐌𝐀𝐋 𝐬̦𝐢 #𝐎𝐌𝐄𝐍𝐄𝐒̦𝐓𝐄, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐭̦𝐚𝐫𝐚̆ 𝐠𝐫𝐞𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐫𝐜𝐚𝐭𝐚̆ 𝘀̦𝗶 𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐬𝐥𝐚𝐯𝐚̆ 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐢̂𝐧 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐢𝐢 𝐚𝐧𝐢 𝐯-𝐚 𝐩𝐥𝐚̆𝐭𝐢𝐭 𝐛𝐨𝐢𝐞𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞!
  ‼️𝐃𝐎𝐍𝐀𝐓̦𝐈, 𝐈𝐍𝐃𝐈𝐅𝐄𝐑𝐄𝐍𝐓 𝐃𝐄 𝐂𝐔𝐋𝐎𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐏𝐎𝐋𝐈𝐓𝐈𝐂𝐀̆!‼️
  ‼️𝗗𝗢𝗡𝗔𝗧̦𝗜, 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗦𝗔̆𝗡𝗔̆𝗧𝗔𝗧𝗘!‼️
  În aceste momente, de grele încercări, vă vedem adevărata față, caracterul și implicarea dumneavoastră.
  🎯 𝐀𝐬̦𝐚 𝐯𝐚̆ 𝐯𝐨𝐦 𝐯𝐨𝐭𝐚 𝐬̦𝐢 𝐧𝐨𝐢!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus