Administratorul public al judeţului Hunedoara explică de ce a solicitat transmiterea întrebărilor din partea presei cu o săptămână înainte de conferinţa de presă pe tema Sistemului de management al deşeurilor.

Comunicatul transmis de biroul de presă al Consiliului Judeţean Hunedoara prin care jurnaliştilor li se solicitau întrebări scrise în pregătirea conferinţei de presă care va avea loc săptămâna care urmează, a stârnit nedumerirea unor jurnalişti sau revolta altora.

Iată cum suna comunicatul adresat jurnaliștilor hunedoreni, “vinovat” de vâlva de acum câteva zile:

“Luand in considerare faptul ca saptamana viitoare se va organiza conferinta de presa lunară referitoare la stadiul proiectului SMID (Sistem de Management Integrat al Deseurilor) in judetul Hunedoara, va rugam sa ne transmiteti prin e-mail intrebarile dumneavoastra in legatura cu acest subiect, pana marti, 31 martie 2015. Conferinta de presa va avea loc joi, 2 aprilie a.c., avand astfel timpul necesar pentru pregatirea raspunsurilor”, se arăta în comunicatul trimis presei. 

Administratorul public al judeţului Hunedoara, Dan Stoian, cel care organizează conferinţele de presă  referitoare la stadiul acestui proiect, a explicat de ce a cerut întrebările înaintea conferinţei:
“Sunt întrebări pentru care nu există răspunsuri pe loc, întrucât proiectul este unul complex Am vrut să propun astfel un nou mod de lucru pentru a transmite informaţii corecte şi pentru a îndepărta orice speculaţii cu privire la tarifele care vor fi practicate sau la alte detalii tehnice delicate. E un proiect mare şi nu ne permitem să greşim în demersul de informare publică”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Dan Stoian.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Un răspuns

  1. Dacă ești atât de competent, eu propun să-ți dai demisia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus