El a anunțat astăzi că pleacă din fruntea filialei

Mircea Ioan Moloț a precizat că a demisionat din funcție din cauza rezultatelor pe care ALDE Hunedoara le-a obținut la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Moloț a declarat că a trimis demisia către Biroul Executiv Național al ALDE. Fostul lider al ALDE Hunedoara a adăugat că va rămâne vicepreședinte al partidului la nivel național.

„Am un singur cuvânt pe foaie – demisia mea din funcția de președinte interimar al Organizației Județene al ALDE Hunedoara. Mi-am anunțat colegii încă de joia trecută despre intenția de a demisiona, la ședința Biroului Teritorial Hunedoara. Cred că am făcut-o târziu, trebuia să o fac  imediat după alegerile europarlamentare. Am crezut de cuvință că trebuie să fac acest pas lateral (…) Le-am trimis colegilor de la centru un mesaj prin care i-am anunțat că nu mă voi răzgândi”, a declarat Mircea Ioan Moloț, arătând reprezentanților presei o foaie pe care scria DEMISIE.

2 răspunsuri

  1. De ce minti escrocule ca tu ai demisionat,ai fost demis eri (luni ) de biroul politiccentral la propunerea lui Tariceanu,ai distrus ALDE HD inpreuna cu ciraci tai ,Prip,Goga militeanu,Sturza , Nelu Ardelean.,Cleji si alti care trebuie sa plece.

  2. Sigur ca Molot este slab dar haosul care ar urma dupa caderea lui este mult mai rau!Acest martafoi a dovedit ceva pana acum ?a trăit foarte bine pe spinarea proștilor sau prostind pe unu altul!Este un simplu șofer !care a mușcat mâna celui care l a ajutat!o sa vedeți ce poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus