Propus pentru schimbarea din funcția de viceprimar al municipiului Deva, Răzvan Mareș nu a fost de găsit ca să i se ia o declarație

De ieri, toată presa încearcă să dea de Răzvan Mareș. Fără succes, însă.

Hunedoara Liberă a încercat să-l contacteze telefonic și prin intermediul WhatsApp, dar fără succes.

De ce tace Răzvan Mareș, totuși?

A fost trădat de colegii din PSRo, deși el este președintele organizației județene a acestei formațiuni politice?

Probabil, da. Chiar primarul Nicolae Florin Oancea, care a propus proiectul de hotărâre privind schimbarea lui Mareș, a declarat că PNL păstrează protocolul cu PSRo și că viceprimar va fi tot un membru PSRo, adică Andreea Ciobanu. În plus, e clar că Oancea se bazează cel puțin pe voturile celor de la ALDE și UDMR pentru schimbarea lui Mareș.

De precizat, în Consiliul Local Deva sunt 21 de aleși. Componența CL este următoarea: PSD – 6 consilieri, PSRo – 6 consilieri, PNL – 5, ALDE – 2, UDMR – 2.

Ca să fie schimbat din funcție un viceprimar este nevoie de votul a două treimi din numărul consilierilor în funcție, adică 14. E greu de crezut că Mareș va vota pentru schimbarea sa din funcție.

E atât de mare „necazul” lăsat în urma sa în Primărie?

Va demisiona înainte de ședința de miercuri?

„Pilele” Andreei Ciobanu sunt mai mari decât ale sale în acest moment?

Vom reveni cu amănunte!

razvan mares andreea ciobanu semnatura

26854654_1716033468443391_2074316430_o

3 răspunsuri

  1. Eu zic mai bine sa va interesati de motivul real pentru care Oancea si-a intarziat numirea ca primar si cati bani a incasat de la primarie in perioada de intarziere pentru un wc.

  2. Cetateanul Mares tace pentru ca este vinovat. Dar nu are onoarea de a recunoaste. Iar “pila” sa tocmai a fost transferata, la cerere, de la Aiud la Bucuresti. Si inca nu s-a terminat cu controalele la serviciile din cadrul Primariei coordonate de cetateanul Mares. Mai pot aparea surprize. Si le-a coordonat doar 7 luni.

  3. La cat e de bronzat o fi prin Caraibe ,caz doar nu i-a ixplodat soba-n fata cand ierea mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus