Fostul director general al Complexului Energetic Hunedoara, Daniel Anrdonache, s-a întors de unde a plecat, adică în fruntea MINVEST, acesta având ca obiectiv aducerea societății pe profit.

Plecat de la Complexul Energetic Hunedoara în primăvara acestui an pentru că a fost numit subsecretar de stat în Departamentul pentru Energie, Andronache s-a reîntors la MINVEST, societate de la care a venit la CEH în martie anul trecut. Asta după ce timp de vreo două luni Andronache a așteptat numirea sa pe o altă funcție în cadrul ministerului.

”Mi-am dat demisia. Nu mai lucrez la minister. Nu știu exact când am demisionat, luna trecută, acum câteva săptămâni. Știu că am fost în concediu și când m-am întors mi-am depus demisia”, spunea, în 24 august, pentru GDD, Daniel Andronache.

Tot atunci, Andronache, spunea că nu va mai lucra la stat ci în sectorul privat. După circa două luni, lucrurile s-au schimbat însă. Asta pentru că numirea lui Andronache la firma privată nu a mai venit nici ea.

M-am reîntors la MINVEST de o bucată de timp. Contractul în sectorul privat mai dura ceva timp. Oricum contractul meu la MINVEST era suspendat din momentul în care am venit la complex”, a spus, duminică, pentru GDD, Daniel Andronache.

Fostul general al CEH a precizat că are ca obiectiv readucerea societății pe profit, până la finele anului.

Sursa: gazetadedimineata.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus