Bogdan Țîmpău: „Adrian Năstase are dreptate! [...] Dar, ceea ce încearcă să sugereze Adrian Năstase este fundamental greșit!”

Într-o declarație de presă de marți, 8 septembrie, deputatul Bogdan Țîmpău a purtat un dialog la distanță cu Adrian Năstase pe tema dezastrului din fotbalul românesc. Fostul premier deplânge (pe Facebook) soarta mizeră a sportului rege de la noi și găsește vinovatul: DNA-ul, desigur! Acțiunile infamilor de la DNA au culminat cu zeci condamnări în rândul finanțatorilor din fotbal, au generat sincope pentru că „nimeni nu mai investește în fotbal”.

Atât i-a trebuit tânărului deputat hunedorean, care a sărit imediat în apărarea anticorupției: “Avem nevoie de acest șoc, așa cum un organism bolnav de cancer are nevoie de tratament citostatic.”

Dezlănțuit, i-a trântit-o apoi premierului penal:

“Transformarea prin care trece societatea românească este brutală pentru un om ca Adrian Năstase care aparține unei alte culturi politice, care este tributar unor alte metode.

Ruptura de trecutul întruchipat de domnul Năstase se produce în sfârșit în societatea noastră, șocul poate produce într-adevăr un recul în materie de investiții, dar pe termen lung premisele sunt optimiste.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus