Postul de director adjunct al ApaProd Deva a rămas vacant pentru doar două zile.

Pe funcția ocupată până luni de Vasilică Potecă – susținut de PNL – a fost numit inginerul Deian Micin, conducerea Consiliului Județean precizând că a dorit ca în acest post să fie desemnat un profesionist, care să nu fie membru de partid.

Deian Micin lucrează de mai mulți ani la ApaProd și este considerat ca unul dintre cei mai buni profesioniști ai firmei.

Un răspuns

  1. ,,Profesionist,, pe dracu! Un om fara suflet care a lasat fara transport niste angajati de la APA PROD din propria vointa! Din salariul minim pe economie platim transportul si ramane 850 lei,zice dinsul ca face economie de 700lei pe cind domnii sefi se plimba ostentativ cu masinile pe banii firmei ,in conditiile in care forma are profit si ar avea de unde suporta transportul! Nu i i pasa ca oamenii merg pe jos 4km dus intors in conditii vitrege de vreme in cimp deschis la servici,bine ca si au facut salarii si conditii de lucru numai pentru ei! Halal profesionist fara bun simt bravo! ,,Felicitari ,, si d nului dir arion pentru sustinerea si ajutorul dat! Sa facut si o petitie in sensul acesta dar nimic! Nepasare si nesimtire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus