Primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, a dezvăluit destinațiile în care a călătorit viceprimarul Răzvan Mareș din 2016 încoace.

Florin Oancea a prezentat situația deplasărilor viceprimarului Răzvan Mareș în perioada 2016-2017.

„Domnul Mareș spunea că a muncit foarte mult ca viceprimar. A și călătorit foarte mult, pe bani publici, peste 10.000 de euro. Este călător domnul Mareș: Ungaria, Austria, Italia, Andorra și China.  Aceste deplasări externe, trebuiau să aibă un obiect și un raport. Care a fost obiectivul vizitei? Schimburi culturale, economice? Trebuiau prezentat rezultatele acestor vizite. Pe bani publici nu faci vizite de relaxare, prietene, Răzvan Mareș! Nu mă interesează cu cine a fost, treaba lui. Dar nu pe bani publici”, a spus Florin Oancea.

4 răspunsuri

  1. A vazut si prostul Braila!!!

  2. Are dreptate ce spune despre ingamfatu’ asta de Mares. Un chelner cu apucaturi de patron de municipiu. Ca si Molot de altfel. Tare-as vrea sa vina DNA sa va scuture putin…

  3. Dar cetateanul Mares nu stie de aceste delegatii. Lui nu ia spus nimeni. El nu are nici o raspundere, ca viceprimar. Sarcina sa in aceasta functie este doar de a vorbi. La nesfarsit. Nu trebuie sa scrie rapoarte, sa justifice activitatile subordonatilor sau pe ale sale. De ce este rau d-nul Oancea cu el ?

  4. Cetateanul mares? nu jigniti cioara ca va spune la televizor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus