NICOLAE-MARCEL MORAR

În urma numirii în funcția de subprefect al județului Hunedoara, prin Hotărârea Guvernului nr. 912/2020, astăzi, la sediul Instituției Prefectului, domnul Nicolae-Marcel Morar a depus jurământul.

La ceremonia organizată în sistem videoconferință, condusă de domnii Gheorghe Sorescu, Secretar de Stat și Gheorghe Teodor, directorul Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a participat Dorel Ovidiu Bretean, subprefect al județului Hunedoara.

Nicolae-Marcel Morar, are 49 de ani, este licențiat în istorie al „Universității Lucian Blaga” din Sibiu și a absolvit un Master în specializarea „Istoria Transilvaniei”, în cadrul aceleiași universități.

Până astăzi a ocupat funcția de Șef Birou – „Biroul Administrare Unități de Învățământ, Bunuri Culturale” din cadrul Primăriei municipiului Deva.

În perioada 2006 – 2010 a condus, în calitate de Director general – Manager, Muzeul Civilizației Dacice și Romane-Deva iar între anii 2010 – 2012 a ocupat funcția de viceprimar al municipiului Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus