Parlamentarul PNL spune că demisia lui MIrcea Bobora ar fi ajuns pe masa prefectului.

Declarație bombă: președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, susține că actualul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, social-democratul Mircea Bobora (aflat în prezent în concediu), nu se va mai întoarce pe funcție.

Liderul PNL susține că Bobora și-ar fi depus deja demisia din funcție.

„Îmi asum ceea ce vă spun: domnul Bobora are depusă demisia, domnul prefect o are în scris, puteți să-l întrebați, și nu se va mai întoarce la Consiliul Județean. A fost depusă la Consiliul Județean, a fost anunțat și domnul prefect, chiar dacă ei o țin așa ascunsă. Prin plecarea domnului Bobora, prin similitudine cu ce se întâmplă la nivelul Guvernului, am avut doi premieri, aici doi președinți, probabil o să vină un „domn Dăncilă cu pantaloni” în locul domnului Bobora. Au preluat puterea, dar nu sunt în stare să conducă”, a declarat Lucian Heiuș, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Pe surse, declarația liderului PNL Hunedoara ar fi stârnit rumoare, atât în rândul politicienilor hunedoreni, cât și la nivelul Instituției Prefectului și al Consiliului Județean, astfel că toată lumea se întreabă acum dacă avem de-a face cu un fonfleu ieftin de intoxicare marca PNL-Lucian Heiuș sau chiar sunt probleme serioase la nivelul conducerii CJ Hunedoara.

Întrebarea zilei este: cine se face de râs, liberalii lui Heiuș sau social-democrații lui Nistor și Bobora?

Vom reveni.

Un răspuns

  1. Ambele tabere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus