Administratorul public al Devei, Mihai Mica, va rămâne în funcţie încă 4 zile. Primarul Petru Mărginean a acceptat fără prea multe întrebări decizia acestuia de a renunţa la contractul de management încheiat în luna septembrie a anului 2012.

Mihai Mica a evitat şi astăzi să explice reprezentanţilor presei decizia sa de a demisiona din funcţia de administrator public al reşedinţei de judeţ. Fostul administrator public a dat răspunsuri evazive sau le-a ocolit când a fost întrebat care a fost motivul demisiei. Totuşi, Mica a admis că decizia sa este legată de activitatea din Primărie şi a dat de înţeles că şi problema evacuărilor din blocul ANL a cântărit în luarea acestei decizii fără a detalia însă acest subiect.

„Contractul de management a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani. Am renunţat din motive personale. Eu am anumite principii şi ţin la aceste principii. Este o nemulţumire de-a mea legată de activitatea din Primărie. Am simţit că este momentul s-o fac”, a declarat Mihai Mica.

Primarul Devei, Petru Mărginean, a declarat că abia astăzi a aflat despre decizia lui Mihai Mica. „Am fost sunat şi vineri de presă, eu abia azi am fost înştiinţat, este o decizie unilaterală”. Primarul a dezvăluit şi ce sfat i-a transmis fostului său partener. „Pespectiva fiecăruia în viaţă depinde de el. Eu un singur sfat i-am dat, să aibe grijă în viaţă să nu fie manipulat şi să încerce să ia deciziile el, nu influenţat de alţii… de vecini, de colegi, nu e bine. Decizia trebuie s-o iei tu!”

Întrebat dacă după data de 1 noiembrie va demara procedura pentru organizarea unui nou concurs de ocupare a funcţiei de city manager, Petru Mărginean a declarat: „Mă mai gândesc. Nu e obligatoriu să avem administrator public.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus