Cum s-au evidențiat polițiștii locali din Deva în anul 2015.

Poliția Locală din Deva și-a prezentat miercuri Raportul activității pentru anul 2015. Din informațiile puse la dispoziția publicului reiese faptul că, pe parcursul anului trecut, angajații Poliției Locale Deva au aplicat 853 de amenzi în valoare totală de peste 186 de mii de lei. Interesant este însă faptul că, polițiștii locali au aplicat aproape tot atâtea avertismente scrise (863).

Cele mai multe amenzi (524) au fost aplicate pentru încălcarea legilor privind ordinea publică, valoarea acestora ajungând la 95.420 lei. Pe parcursul anului 2015, polițiștii locali din Deva au identificat 19 infractori pe care i-au predat Poliției Române, au identificat și amendat cerșetori în 277 de cazuri și au depistat peste 300 de persoane fără adăpost.

Numărul patrulelor auto a crescut, la fel și numărul sesizărilor telefonice la care Poliția locală a intervenit.

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a aplicat 245 de amenzi în valoare de 55 de mii de lei, iar pentru nerespectarea prevederilor legale de disciplina în construcții au fost aplicate 8 amenzi în valoare totală de 13.600 lei.

De asemenea, în 2015, au fost aplicate amenzi și pentru încălcarea legislației privind protecția mediului. Au fost aplicate 28 de amenzi în valoare de 7.450 lei. Potrivit Raportului, a crescut și numărul acțiunilor în piețe și târguri. Au fost aplicate amenzi în valoare de 49 de lei.

După cum era de așteptat, o parte din amenzile aplicate au fost contestate în instanță. Astfel, în ceea ce privește cauzele ajunse pe rolul instanțelor de judecată, 32 au fost câștigate de Poliția Locală, 3 au fost câștigate de reclamanți, 2 au fost transformate din amenzi în navertisment, 28 se află încă pe rol, iar 26 de cauze suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus