Când se finalizează alegerile în organizațiile locale.

Alegerile pentru desemnarea conducerii județene a ALDE Hunedoara vor avea loc la toamnă. Decizia a fost luată după ce alegerile interne de la nivelul organizațiilor locale au fost decalate pentru luna septembrie.

„Suntem în plin proces de desfășurare a ședințelor de alegeri la nivelul organizațiilor municipale, orășenești și comunale. În ultima ședință de birou județean, care a avut loc în 21 iunie, au mai fost stabilite câteva date limită pentru unele organizații. La Deva, Brad, Orăștie, Petroșani și Bretea Română data limită e luna septembrie, când vor fi alegeri. Tot în această perioadă și comunele”, a declarat Ioan Prip, vicepreședinte ALDE Hunedoara.

„De ce nu au mai avut loc alegerile în data în care noi planificaserăm alegerile (9 iunie, n. red.), conducerea centrală a stabilit acel miting de susținere a drepturilor și libertăților cetățenești pe care ALDE l-a susținut”, a declarat Emanuel Clej, președinte interimar al ALDE Deva.

Potrivit reprezentanților ALDE Hunedoara, alegerile pentru organizația județeană vor avea loc după finalizarea proceselor de alegeri de la nivelul organizațiilor locale.

Până în prezent au fost organizate alegeri interne în 59 de filiale locale. În județul Hunedoara, ALDE numără peste 2.200 de membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus