În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice

Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de către poliţiştii structurii de profil din cadrul I.P.J. Hunedoara, în urma unei acţiuni.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din cadrul I.P.J. Hunedoara, au efectuat activităţi de verificare a legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice de către persoanele fizice și juridice, pe raza municipiului Deva.

În urma controalelor, în zona unui complex comercial, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 38 de ani, din Deva, care comercializa 425 de baterii de artificii din categoria F2 și F3 şi 137 de baterii de artificii din categoria T1, fără a respecta prevederile legale în acest domeniu.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara.

Sursa: IPJ Hunedoara

Foto: Arhivă

Un răspuns

  1. apap@yahoo.com' Azi petarde maine bombe spune:

    Duminica 15 decembrie se arunca cu petarde pe strazi, langa blocuri, ferestrele vibreaza. Oare de ce ? Petardele sunt interzise ??? Primarul a promis ca rezolva aceasta stare anormala, dar de o saptamana nici o schimbare. Puteti opri cativa adolescenti nesimtiti care se distreaza devenind surzi, altfel cum veti puteti opri unul cu o bomba reala ?!? Bombele sunt interzise !!! Oare de ce ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus