La data de 25 septembrie 2023, în jurul orei 03:40, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au oprit în trafic, pe o stradă din municipiul Deva,  autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Deva.

Ca urmare a controlului vehiculului, polițiștii au găsit, într-un loc de depozitare aflat în zona plafonului autoturismului, o țigară confecționată artizanal, ce conținea o substanță vegetală uscată (arsă la un capăt). Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Deva, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența unor substanțe psihoactive, iar țigara confecționată artizanal a fost ridicată, în vederea continuării verificărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii S.C.C.O. Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus