Incidentul s-a produs în fața unui local.

În data de 30.12.2016, în jurul orei 19.00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată telefonic de un bărbat de 32 ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe Bulevardul Decebal, din municipiul Deva, în fața unui local a fost acostat şi agresat de 3 persoane.

Bărbatul a  fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, iar în data de 31.12.2016, reclamantul s-a prezentat la sediul poliției, unde a depus plângere prealabilă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, iar după administrarea tuturor probelor, cauzele şi împrejurările situaţiei reclamate vor fi stabilite cu exactitate.

4 răspunsuri

  1. E vorba de oamenii lui Pera. Cei trei sint Matei, Florinut si tiganul vali orfanu. Pera a primit 5000 de euro de la italienii batuti de Unguru.

  2. La ce dracu mai ai rubrica asta daca nu publici comentariile. E cenzura comunista? Unde e libertatea cuvintului?

  3. Cei trei autori sint matei, florinut si tiganul praduitor vali orfanu. Sint slugile lui perasifon. La puscarie cu ei.

  4. Scuze redactiei pt mesajul nr. 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus