Absolvenții de liceu care au trecut cu bine examenul de Bacalaureat pot opta, din această toamnă, pentru oferta de studii universitare de învățământ la distanță a Academiei de Studii Economice al cărei Centru teritorial din Deva a început să funcționeze.

Centrul de la Deva scoate la concurs 150 de locuri împărțite în mod egal pentru cele două specializări: Management și Contabilitate și Informatică de gestiune. Durata studiilor este de 3 ani.

Graficul desfășurării examenului de admitere

Înscrierile la concursul de admitere se fac în perioadele 6-8 septembrie și 11-15 septembrie, între orele 9-14. Pe data de 15 septembrie va fi afișată lista candidaților înscriși și a rezultatelor obținute la eseul motivațional. Pe data de 16 septembrie, între orele 8-12, se pot depune contestații pentru rezultatele obținute la eseul motivațional. Pe 20 septembrie, candidații admiși trebuie să achite jumătate din taxa de școlarizare aferentă anului universitar. Pe data de 2 octombrie, noi studenți vor fi înmatriculați, iar în perioada 2-20 octombrie, vor fi semnate contractele de studii.

Centrul teritorial Deva este situat în Piața Unirii nr. 3, tel: 0766 142 554. Detalii pe www.ase.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus