La data de 15.01.2022, în jurul orei 16:05, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că în cursul zilei, un grup de persoane au provocat distrugeri la nivelul florei ce se regăsește pe dealul Cetății Deva, precum și distrugeri la nivelul scărilor de acces în zonă.

Din primele cercetări, au fost identificate trei persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 45 de ani, care se pare că ar fi coborât dealul Cetății Deva, în calitate de biciclişti, provocând astfel distrugeri.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, în care se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a stabilirii prejudiciului cauzat.

Sursa: IPJ Hunedoara

Un răspuns

  1. andra85gad@gmail.com' Andrada Baciu spune:

    De ce mama naibii nu le faceti un loc de joaca, ca sa zic asa, unde sa mearga toti cei care vor sa faca tot felul de scheme cu bicicletele si skatebordurile?! Luati exemplu de la Alba Iulia si faceti ceva ! Intr-o zona in care sa le convina, ca daca faceti la dracu„n praznic, n-o sa mearga nimeni acolo. Zilnic astia cu bicicletele si cu skateurile se dau pe toate scarile si bordurile care le ies in cale, dar cine sa ii vada? Lenesii din politia locala care nu se mai dau jos de masini de cand au fost dotati in exces cu asa ceva. Chiar, pentru ce atatea masini la politia locala? Ca sa zaca-n ele? Chiar nu aveti de gand sa treziti la viata structura asta inutila? Sunteti ziaristi, faceti ceva !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus