8 autobuze vor circula pe străzile Devei în câteva zile

 

Autobuzele au fost închiriate din București și vor lua locul celor care au fost luate cu împrumut de la Primăria municipiului Timișoara imediat după înființarea firmei de transport local a Devei.

„Vom păstra doar trei autobuze din cele închiriate de la Timișoara, de rezervă. Noile autobuze vor intra pe trasee imediat ce vor fi primite numerele”, a declarat primarul Devei, Nicolae Florin Oancea.

Cele opt autobuze sunt marca Volvo, fabricate în 2009. Autobuzele sunt Euro 5, dotate cu aer condiţionat, rampă pentru persoane cu handicap, podea joasă și scaune tapiţate. Chiria lunară pentru un autobuz este de 1.800 euro. Contractul de închiriere este de 2 ani. Mai mult, la finalul contractului, autobuzele vor putea fi achiziționate la 1.000 de euro/bucată.

Pe de altă parte, municipalitatea a depus un proiect pentru obținerea de fonduri europene pentru achiziționarea de autobuze electrice.

auto 4a

auto 1a

auto 2a

auto 3a

auto 5a

13 răspunsuri

 1. Au tras autocolant peste rugină !

 2. Arata bine, dar sa se și păstreze curățenia în ele. Și nu vorbesc de curățenia lăsată de călători…curatenia care trebuie făcută în ele. Exemplu în prezent autobuzul care circula pe ruta viile noi – archia este jalnic de murdar și interior și exterior….credca nu a fost spălat de asta toamna de când a început sa circule pe aceasta ruta

 3. Sunt niste ruine închiriate la suprapreț…

 4. De la turci? Oameni buni lasati prostiile si interesele politice! Luati in lesing autobuze produse in Romania cu aer conditionat, rampe pentru persoane cu dizabilitati! Sustineti economia Romaneasca! Din start sunteti susceptibili de lucruri murdare, neclare, netransparente, decizii luate fara consultarea locuitorilor resedintei de judet!

 5. FELICITĂRI D- le Primar. Autobuzele sunt foarte frumoase si sigur vor atrage privirile prin oras. O nouă promisiune punctată.

 6. Sunt cu tabla de aluminiu. Intereseazate inainte de a vorbi.

 7. Din ce se vede in poza de interior, autobuzele nu sunt noi (se vede gradul de ”civilizatie” al unuia care a mazgalit cu marker pe un scaun), caz in care consider INUTILA toaletarea cu autocolante. Sunt menite doar ca sa induca in eroare cu o aparenta de ”ceva nou”, dar e mai degraba o ascundere sub pres a adevarului , lucru specific lui ”homo politicus postdecembristicus” din scumpa noastra patrie…

 8. Si la brasov se fac autobuze frumoase dar noi luam ca e …..

 9. rodicasasu1953@gmail.com' Rodica Sasu spune:

  Persoanele nemulțumite să meargă pe jos sau cu taxiul dacă nu le convine, nu vă mai mulțumește omul niciodată cu nimic. Erau mai bune microbuzele cele de acum trei-patru ani? Mulțumim domnului primar pt toate schimbările în bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus