29 de locuințe sociale au fost predate luni către beneficiari într-un bloc reabilitat situat pe Aleea Streiului din Deva.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, imobilul a aparținut unei persoane fizice care a dorit, inițial, să-l transforme în cămin pentru persoane vârstnice. Omul de afaceri și-a nschimbat între timp planurile, așa că Primăria l-a cumpărat cu aproape 250 de euro și a investit 350.000 de lei în finalizarea finisajelor. Astăzi, blocul este pregătit să-i primească pe noii chiriași.

„Noi am făcut o ofertă, am reușit să scoatem un preț foarte bun care a fost aprobat prin Hotărâre de Consiliu Local. Sunt 19 garsoniere și 10 apartamente. Am cumpărat și terenul aferent pe care vrem să mai construim trei blocuri. Locuințele s-au dat pe baza criteriilor de prioritate de către o comisie. În toamnă se vor da în folosință și cele două blocuri de locuințe sociale din zona Grigorescu, urmând să mai predăm două la începutul anului viitor”, a declarat Petru Mărginean, primarul municipiului Deva.

Lucrările de finalizare a finisajelor au început în urmă cu două luni.

la nivelul municipiului Deva, în prezent, există depuse aproape 200 de cereri pentru locuințe sociale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus