Cele două blocuri sociale din cartierul Grigorescu al municipiului Deva trebuie finalizate până pe data de 3 august. Acesta este ultimul termen acceptat de conducerea primăriei după întâlnirea cu reprezentanții constructorului. Potrivit autorităților locale, singurele întârzieri acceptate sunt cele referitoare la lucrările de peisagistică și de racordare la utilități.

În cadrul acestui proiect au fost construite două blocuri cu 72 de locuințe: 60 cu o cameră și 12 apartamente cu două camere. Apartamentele vor fi dotate cu instalații de energie electrică, apă și canalizare, vor fi zugrăvite, vor fi amenajate cu faianță, tâmplărie PVC, instalații (TV, prize, telefon, internet) și interfon.  La parter vor fi amenajate spații pentru depozitare, iar la etaj uscătorii și balcoane.

Lucrările la construcția celor două blocuri cu locuințe sociale din cartierul „Grigorescu” au început în luna martie a anului 2016. Potrivit proiectului, finanțat atât din bugetul local, cât și din fonduri ale Companiei Naționale de Investiții, cele două imobile au fost construite pe structură metalică și au câte patru nivele.

Primăria Municipiului Deva va realiza rețelele pentru utilități, precum și sistemul de iluminat public în zonă. De asemenea, potrivit proiectului, vor fi amenajate alei pietonale, o parcare, un spațiu de joacă, zone verzi și platforme pentru colectarea deșeurilor menajere.

Valorea totală a proiectului este de aproape 12 milioane de lei.

Reprezentanții administrației locale intenționează să construiască alte două blocuri sociale, în aceeași zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus