Moș Crăciun vine la toți copiii! Aceasta este ideea de la care au pornit organizatorii spectacolului caritabil „Copil pentru Copil”, care va avea loc joi, 19 decembrie 2019, la ora 16:00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul a trei ore și va avea în program cântece și dansuri de Crăciun, balet, expoziții cu vânzare (Origami și tablouri pentru copii), dar și multe alte momente surpriză.

Intrarea la spectacol este liberă.

Toate fondurile care se vor strânge în cadrul expozițiilor și din donații vor ajunge la 70 de copii cu probleme speciale de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Rudolf Steiner” Hunedoara.

Oricine dorește să fie Moș Crăciun pentru copiii de la Centrul „Rudolf Steiner” poate dona jucării, cărți, haine sau încălțăminte, până duminică, 15 decembrie 2019, la sediul I.P.H. Deva (Piața Victoriei, nr. 2).

Primăria Municipiului Deva este coorganizator al evenimentului caritabil „Copil pentru Copil”. Potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 404/2019, municipalitatea a alocat 10.000 de lei de la bugetul local pentru pachete de sărbători, destinate copiilor cu probleme speciale de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Rudolf Steiner” Hunedoara.

Sursa: Primăria municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus