Cei 28 de copii selecţionaţi pentru pregătirea în Centrul de Excelnţă, însoţiţi de familii, au văzut care sunt condiţiile de cazare şi masă care-i aşteaptă la Deva.

Părinţii celor 28 de elevi selecționați au fost invitaţi de către reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal şi ai Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva la o primă şedinţă, urmată de vizitarea spaţiilor de cazare şi a cantinei!

În Centrul de Excelenţă pentru juniori de la Deva urmează să se pregătească din vară 28 de fotbalişti născuţi în anul 2001. Ei provin din judeţete din Transilvania, Banat şi Oltenia.

„În CNS Cetate Deva s-au format gimnaste de renume, continuă lotul de junioare și sperăm să vină și lotul național. Avem clase de fotbal, de atletism, de ce să nu avem un centru de excelență de fotbal? Având infrastructura necesară, condiții foarte bune de cazare, cred că va fi un câștig pentru Deva și vom vedea în 4 ani de zile rezultatele”, a declarat Petru Mărginean, primarul municipiului Deva.

Centrul de Excelenţă de la Deva este cel de-al treilea centru de acest fel din ţară şi a fost creat ca urmare a parteneriatului încheiat între FRF şi Primăria Municipiului Deva.

IMG_1482

IMG_1478 IMG_1511

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus