Primăria Municipiului Deva a lansat un chestionar în legătură cu cele două simboluri aflate în zona Cetății Devei: drapelul naţional şi literele care compun numele oraşului.

Devenii sunt invitaţi să răspundă la două întrebări:

Sunteți de acord ca pe Cetatea Devei – monument istoric devenit simbol al oraşului – să fie arborat drapelul României?  

şi

După părerea dumneavoastră, Dealul Cetăţii, la baza căruia se află municipiul Deva, este locul potrivit în care să apară scris numele oraşului?

PUTEŢI RĂSPUNDE LA ACEST CHESTIONAR AICI.

Un răspuns

  1. sandu.borbeanu@gmail.com' Sandu Borbeanu spune:

    Drapelul national al Romaniei a fost arborat pe Cetatea Devei in urma unei hotarari de Consiliu Local al carei initiator am fost in mandatul 2008-20012 si nu poate fi dat jos decat tot in urma unei hotarari de CL.
    Insasi faptul de a pune in discutie acest lucru mi se pare inacceptabil si nu cred ca se va constitui vreodata o majoritate atat de lipsita minte si de patriotism incat sa adopte o asemenea hotarare. Ce sondaj mai e si asta ?

    Eu cred ca numele orasului este suficient daca este scris doar pe tablele de intrare in oras. Daca tot se doreste aceasta inscriptionare atunci amplasamentul actual este nepotrivit deoarece este vizibil doar pentru deveni, care stiu unde se afla, si mai putin pentru informarea tranzitului de pe DN7, calea ferata sau A1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus