La Deva s-a dat startul lucrărilor de anvelopare la ultimele două blocuri cuprinse în programul de termoizolare finanţat de Uniunea Europeană.

“Miercuri a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de termoizolaţii la două blocuri, blocul 64 de pe Aleia Streiului şi Blocul M3, din zona Lido”, a declarat primarul Devei, Petru Mărginean.

Imobilele sunt cuprinse în proiectul „Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din Deva” finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 1.

Este vorba de 200 de apartamente ai căror proprietari vor plăti între 1.000 şi 2.000 de lei sume care reprezintă contribuţia la proiectul a cărui valoare totală ajunge la 3,3 milioane de lei.

“În următorul exerciţiu financiar european, vom reabilita şi instituţii culturale, de exemplu Centrul Cultural Drăgan Muntean şi vom continua reabilitarea celorlalte blocuri unde proprietarii doresc acest lucru”, a mai spus primarul Petru Mărginean.

La evenimentul de miercuri au participat directori şi şefi de servicii din cadrul Primăriei, proiectantul lucrării, şeful de şantier, reprezentanţii societăţilor furnizoare de utilităţi, reprezentanţii Asociaţiei de Proprietari beneficiară a lucrării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus