Lucrările de proiectare și execuție la sistemul de încălzire pentru blocul social de pe strada Hărăului, nr. 40 se apropie de final.

2

Conform proiectului, imobilul va beneficia de un sistem de încălzire cu radiatoare, distribuție de cupru și centrală termică în condensație, care va funcționa pe combustibil gazos.

La acest moment, peste 90% dintre corpurile de încălzire au fost montate în spațiile locative, precum și în spațiile igienico-sanitare și pe holurile blocului. De asemenea, a fost executată și instalația interioară de încălzire centrală (conducte de distribuție, conducte de legătură la corpurile de încălzire, protecții, izolații etc.).

Lucrările vor continua cu montarea a două centrale termice murale – câte una pe fiecare nivel al blocului, amplasate în spațiile tehnice destinate acestora iar, la final, va fi realizată racordarea imobilului la rețeaua de distribuție a gazelor naturale.

Potrivit constructorului, investiția ar putea fi finalizată înainte de termenul prevăzut în contract – 18 iunie 2022.

Lucrările de proiectare și execuție a investiției sunt realizate de asocierea dintre S.C. „Smart Consulting” S.R.L. Deva (lider de asociere) și S.C. „Romeo Iancu Impex” S.R.L. Hunedoara.

Valoarea contractului de proiectare și execuție pentru realizarea sistemului de încălzire la blocul social de pe strada Hărăului este de 212.900 lei (fără TVA).

Investiția este finanțată de la bugetul local.

Imobilul include 13 unități locative (camere de cămin) și se află în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus