Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor scoate la concurs, în vederea ocupării prin încadrare directă:
– un post de ofiţer specialist I la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Hunedoara prevăzut la poziţia 2 din statul de organizare al acestui serviciu. Depunerea cererilor de înscriere la concurs și a CV-ului se va face în perioada 3 – 19 ianuarie 2018.
– un post de ofiţer specialist I la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Hunedoara prevăzut la poziţia 8 din statul de organizare al acestui serviciu. Depunerea cererilor de înscriere și a CV-ului se va face în perioada 8 – 26 ianuarie 2018.
– un post de agent II la Atelierul de Confecţionat Plăci cu Numere de Înmatriculare al judeţului Hunedoara prevăzut la poziţia 150 din statul de organizare al atelierelor. Depunerea cererilor de înscriere și a CV-ului se va face în perioada 05 februarie 2018-23 februarie 2018.

4 răspunsuri

  1. denisa_gaby62@yahoo.com' Popa Denisa Luisa spune:

    Unde se depun cv-urile?

  2. Nadiacaciularu68@gmail.com' Caciularu nadia spune:

    Unde se depune CV-ul?

  3. cristinadorina722@gmail.com' Marina Cristina Dorina spune:

    Bună. Lucrez la G4S Timișoara în fuctia de Șef masa și ca studii am Facultatea de Științe Economice Petroșani specializare ECTS .M-ar interesa dacă pot candida la un post care șanț criteriile ? Cum poți obține documentația? Va mulțumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus