Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo vor susține o serie de concerte vocal-simfonice, sub genericul „SING YOUR SONG” - ediția a III -a, în trei orașe. Printre acestea se numără și municipiul Deva.

Sâmbătă, 18 octombrie 2014, evenimentul muzical se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, de la ora 19:00.
Duminică, 19 octombrie 2014, Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo se vor afla în Deva, la Biserica Sfânta Treime, unde vor concerta începând cu ora 17:00.
Luni, 20 octombrie 2014, de la ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca va fi gazda manifestării.

«Repertoriul abordat cuprinde muzică de film, John Williams – Theme from Schindler’s List, Hatikvah from Munich; din diapazonul clasic, B. Britten: Simple Symphonie, părțile a III — a și a IV-a; G.F. Haendel „Hallelujah” from Messiah, arr. Daniel Moțocan și Dmitri Shostakovich — „Waltz No. 2” from „Suite for Variety Orchestra”. Registrul muzical contemporan aduce în fața publicului, fragmente din L. Muntean, D. Clydesdale, J. Rouse & R. Sterling — aranjamente vocal-simfonice, Stuart K. Hine — How Great Thou Art, arr. Gary Slechta», se arată în comunicatul Asociației Sanctus Pro Deo.

Sanctus Pro Deo este o asociație corală formată din tineri creștini evanghelici din România, cu nucleul la Sibiu, care elaborează proiecte tematice organizând concerte vocal simfonice. Acestea aduc în atenția publicului larg interpretarea unor partituri recente, dar și din imnologia clasică, aranjate și orchestrate de cei mai talentați compozitori și orchestratori contemporani.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Rezervări bilete și alte detalii despre concerte aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus