Două dosare penale pentru protagoniștii unui accident rutier care s-a produs în Deva. Unul dintre ei a dat pe gât prea mult alcool, cel de-al doilea a provocat accidentul. Totodată, două persoane au fost rănite.

Miercuri, aproape de miezul nopții, șoferul unei autoutilitare, în vârstă de 32 de ani, din Deva, conducea pe strada Mihai Eminescu din municipiu, iar la intersecția cu strada Călugăreni, când a virat la stânga, nu a acordat prioritate unui moped care circula din sens opus și l-a lovit.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei tinere în vârstă de 21 ani, din municipiul Deva, pasageră pe moped, dar și rănirea ușoară a conducătorului mopedului.

Totodată, după testarea cu aparatul alcooltest a celor doi bărbaţi, în situaţia conducătorului mopedului a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Acum, poliţiştii au întocmit două dosare de cercetare penală, atât pe numele șoferului autoutilitarei pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cât şi pe numele conducătorului mopedului pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: gherlainfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus