Un lider ACL care a participat la sedintele tactice ale PNL + PDL a dezvaluit “cheia” pe care a gasit-o Vasile Blaga pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

Strategia menita sa-l duca la Cotroceni pe candidatul ACL Klaus Iohannis a fost pusa in practica in 2009 si de candidatul PNL, Crin Antonescu. Intentia ACL este sa atace o zona in care, potrivit calculelor lor, PSD-istii nu stau foarte bine.

„Se va da o atenţie foarte mare acestei campanii pe online pentru că ideea pe care pleacă candidatul la preşedenţie, Klaus Iohannis, este că trebuie să atragă tineretul la vot. Şi ca să atragi tineretul la vot, cea mai bună campanie care se poate face este în mediul online. Făcând o campanie foarte bună pe online şi exprimând foarte în detaliu dorinţele care sunt adresate naţiunii române este foarte posibil să atragem tineret la vot, mai ales că online-ul nu este foarte agreat de PSD, nu vorbesc de PSD ca partid ci ca şi electorat”, a declarat vicepresedintele PNL Raducu Filipescu, citat de presa locala.

Liderul CJ Calarasi, Raducu Filipescu, face parte din echipa de campanie comuna PNL-PDL.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus