Comunicat de presă DGASPC

 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara comunică persoanelor încadrate în grad de handicap precum și reprezentanților legali / asistenților personali / aparținătorilor că începând cu data de 13.12.2021 Serviciul Evaluare complexă pentru persoanele adulte cu handicap și Secretariatul Comisiei de Evaluare a persoanelor adulte cu handicap își vor schimba locația din Deva, Aleea Romanilor nr. 7 în Deva, Strada Gheorghe Barițiu nr. 21.

Vă informăm că documentele pentru transmiterea cererilor tip însoțite de documentele necesare privind încadrarea în grad de handicap a persoanei adulte se pot transmite prin e-mail: sec_adulți_hd@dgaspchd.ro și comisieadultihd@gmail.com, prin fax: 0254 / 215784 sau prin poștă pe adresa Deva, Piața Gării nr. 9 A.

Accesul persoanelor în sediile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara din Strada Gheorghe Barițiu nr. 21 și Piața Gării nr. 9A se face în baza certificatului verde care atestă vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2, a unui test RT-PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.

Alte informații se pot obține la telefon: 0254 / 219451.

 

Un răspuns

  1. serbanrodica111@gmail.com' Șerban Rodica spune:

    Bună ziua am o rugăminte la Dvs am gradul accentuat cu diagnostic de Degenerscenta oculara indemnizația este permanentă sint de 5 ani așa anul trecut am fost chemată la bucurești la expertiză si mi sa pus diagnosticul de Retinopatie pigmentara mentionez ca mama si fratele meu sint cu acceasi problemă aș dori să pot redeschide dosarul pentru a cere însoțitor sint din Petroșani si nu știu cum ar ttebui să procedez ce trebuie să fac ,vă rog dacă puteți să imi spuneti ce trebuie să fac ,vă rog vă mulțumesc frumos Doamne ajută multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus