Societatea deţinută de un fost oficial guvernamental a reuşit să obţină un contract de consultanţă pentru un proiect finanţat din fonduri europene, după numai 3 luni de activitate

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara a accesat fonduri europene pentru implementarea proiectului “Centrul de Management al Carierei pentru persoane cu dizabilități din Județul Hunedoara”.

Valoarea totală a proiectului a fost de aproximativ 2 milioane de lei.

Serviciile de consultanţă pentru acest proiect au fost realizate de către SC BBK POWER MANAGEMENT SRL Bucureşti, o firmă înfiinţată la sfârşitul lunii ianuarie 2013. Culmea, trei luni mai târziu, pe 20 mai, societatea a obţinut contractul de consultanţă în valoare de 209.988 lei, suma finală plătită de DGASPC Hunedoara fiind de 260.385 lei.

CITEŞTE ŞI: 2 MILIOANE pentru intermediarii “abonaţi” la DGASPC Hunedoara

Domeniul de activitate al societăţii conform clasificărilor CAEN este “Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”, iar cifra de afaceri a anului 2013 se ridică la 271.000 lei. Potrivit datelor fiscale, firma, care avea un singur angajat, a înregistrat în 2013 un profit modest de numai 24.069 lei.

Societatea are sediul într-un apartament din Bucureşti, situat în sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu nr. 67. Coincidenţă, la aceeaşi adresă figurează şi una din proprietăţile (dobândită în 2007) lui Marian Florin Negrea, fost Director al Direcţiei de Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi din cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale (2010-2011). Numele fostului oficial din Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale apare şi în datele de identificare ale societăţii SC BBK POWER MANAGEMENT SRL unde îndeplineşte funcţia de administrator şi asociat unic.

Cum a reuşit o banală firmă de apartament din Bucureşti să încaseze dintr-un foc un contract de 2,6 miliarde de lei vechi, tocmai în domeniul de activitate al fostului oficial din Ministerul Municii, rămâne un mister. Nu unul de nedezlegat însă, având în vedere că trăim vremurile în care se face lumină inclusiv sau mai ales în modul de atribuire a contractelor finanţate din fonduri europene.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus