Cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii retro, DISKOteka Festival, se amână până în toamnă.

Din cauza crizei la nivel european și mondial generată de virusul COVID-19, organizatorii au luat decizia de a amâna evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc în data 1-3 mai, pentru perioada 18-20 septembrie.

Toate abonamentele cumpărate până acum, rămân însă valabile.

Cele 18.426 de abonamente vândute până în prezent rămân valabile pentru noua perioadă din luna Septembrie 2020, perioadă pentru care se pot achiziționa abonamente, în continuare, pe site-ul www.diskoteka.ro sau la punctele fizice de vânzare autorizate, fără modificări de preț”, spun organizatorii.

DISKOteka Festival își păstrează majoritatea numelor de pe afiș, precum DJ BoBo, care a confirmat prezența în septembrie, iar artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, dacă va fi cazul, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore.

Am luat în calcul această decizie de la primele semne și am urmărit evoluția noului tip de virus și pe teritoriul României. Anunțul nostru de astăzi vine după ce autoritatile au interzis amnifestarile publice sau private, in spatii deschise sau inchise, cu un numar de participanti mai mare de 1000 de persoane, Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă preconizând că în România vârful epidemiei de Coronavirus va fi atins de Paști. Regretăm această situație care știm că poate crea neplăceri și discomfort însă este un caz care intra sub incidenta fortei majore sau a cazului fortuit, o situație care nu a putut fi prevăzută și asupra căreia, noi, ca Organizatori, nu avem niciun control”, a fost mesajul organizatorilor DISKOteka Festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus