Semnalmente: 1,50 m înălțime, greutate 45 kg., păr blond, ochi albaștri, fața ovală

 În data de 05.09.2019, în jurul orei 21:30, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată de către o reprezentantă a Centrului de Plasament din Lupeni despre faptul că, în jurul orei 19:40, minora instituţionalizată PODAR FLORENTINA ANA (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar din centru și nu s-a mai întors.

La momentul plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni blue-jeans, un tricou cu mâneci lungi, de culoare neagră şi purta o pereche de sandale de culoare crem.

Semnalmente: 1,50 m înălțime, greutate 45 kg., păr blond, ochi albaștri, fața ovală.

Minora a mai fost plecată în repetate rânduri din centru, întorcându-se însă,  după diferite intervale de timp.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale (în urmă cu puţin timp, poliţiştii au obţinut, de la  reprezentanţii Centrului de Plasament şi acordul privind mediatizarea acestui caz).

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Sursa: IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus