Poliţiştii continuă activităţile de căutare

 

La data de 15.10.2020, în jurul orei 17:00 Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 32 de ani, din judeţul Sibiu, cu privire la faptul că, din data de 14.10.2020, de la ora  06:30, nu a mai putut lua legătura cu soțul său, DUCA DUMITRU, de 45 ani, din localitatea Tilișca, judeţul Sibiu (foto), șofer, după ce acesta a plecat din localitatea Săliște, judeţul Sibiu, cu autoturismul de serviciu spre o societate comercială din localitatea Sântuhalm, unde acesta avea o cursă de efectuat.

Poliţiştii au stabilit că în data de 14.10.2020, în jurul orei 12:00, bărbatul a fost văzut la sediul societăţii din localitatea Sântuhalm, unde a consumat băuturi alcoolice, motiv pentru care nu i-a fost permisă plecarea cu autoturismul de serviciu (acesta plecând pe jos în direcția Simeria).

Semnalmente: bărbatul are aproximativ  1,8 metri, constituție atletică, păr negru, ten măsliniu, ochi căprui, părul tuns scurt, iar la data plecării era îmbrăcat cu o geacă vișinie, pantaloni de culoare închisă și o pereche de ghete de culoare neagră.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Sursa: IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus