În total, 14 persoane din județul Hunedoara apar pe site-ul Poliției Române la secțiunea „persoane căutate”.

 

În fiecare zi, în România dispar zeci de persoane. Motivele pentru care au dispărut sunt diferite. Unele se sustrag executării unor pedepse, altele și-au luat, pur și simplu, lumea în cap. În cazul copiilor, motivele sunt și mai greu de găsit. Unii dintre cei dispăruți apar pe site-ul Poliției Române, la secțiunea „persoane căutate”, despre alții nimeni nu poate da prea multe informații.

Există însă și persoane care au dispărut, dar care nu apar încă pe site-ul Poliției Române. Este și cazul lui Cimenti Robert (vezi foto de mai jos), cu domiciliul în Sîntămărie Orlea, care a dispărut în data de 22 mai 2016, de la Sanatoriul din Geoagiu, fiind într-un stadiu avansat de anemie și sevraj. Are 1,65 m și constituție astenică. Familia a cerut ajutor pe Facebook, dar fără niciun rezultat. Polițiștii le-au declarat că cercetează cazul.

cimenti robert

 

Pe de altă parte, cel mai căutat hunedorean este, fără îndoială, Alin Simota. Despre acesta, Poliția Română spune că e căutat pentru că are „mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani pentru conflict de interese”. Simota este descris astfel: „înălțime circa 1,80 – 1,85 m, corpolență atletică, păr șaten, tuns scurt (zero), ochi căprui, față ovală”. Simota ne trimite tuturor bezele din Dubai, pe Facebook.

În total, 14 persoane din județul Hunedoara apar pe site-ul Poliției Române la secțiunea „persoane căutate”. Trei dintre acestea au fost condamnate pentru omor și au dispărut înainte să se pună în aplicare mandatele de arestare. Este vorba despre: Bruzlea Silviu Bogdan, care are de executat 20 de ani de închisoare, Benegui Sorin Vasile, tot 20 de ani și Murg Anca Maria – de asemenea, 20 de ani. Alți 4 hunedoreni au fost dați în urmărire pentru că au de executat pedepse cu închisoarea pentru diferite infracțiuni: Todoran Claudiu (9 ani pentru tâlhărie și lipsire de libertate), Purcărelu Cristian Constantin (4 ani pentru complicitate la falsificarea de monedă sau alte valori, punere în circulație de monedă falsă sau alte valori), Goiciu Valeriu (3 ani pentru înșelăciune și fals în înscrisuri) și Stoica Valeriu (3 ani pentru conducere autoturism fără permis).

Între cei dispăruți sunt copii, adolescenți și femei. Cu Stroe Gabriela, familia a pierdut legătura din anul 2002. Pe site-ul Poliției Române este scris că aceasta a plecat în străinătate.

Popa Ioan a dispărut din anul 2005, din Deva, pe când avea 17 ani. Aflăm că avea 1,80 m și 79 de kilograme, „corpolență atletică, tenul alb, fața ovală, păr șaten închis, ochi căprui. Membrele sunt dezvoltate deoarece practica culturismul. Caninul de sus este crescut în afara coroanei dentare. Prezintă cicatrici pe față ca urmare a acneei”, ne spune Poliția Română. Mai mult, la detalii citim: „La 09.02.2005, a dispărut de pe raza Deva. Din verificări a rezultat faptul că vrea să devină luptător K1 ori bodyguard. La data dispariției era îmbrăcat cu o scurtă neagră de iarnă, bluză din PNA de culoare verde – kaki, pantaloni din fâș de culoare neagră, pe cap avea o căciulă gri închis cu bleumarin, în picioare purta ghete tip Adidas Nike (n. red.: nu există așa ceva!) de culoare neagră”.

Pleșca Ionel Daniel avea 6 ani, în 1997, când a dispărut din Hunedoara, în timp ce mama sa era la spital. Mai mult, atunci când a plecat nu putea rosti decât „mama” și „tata”, iar Poliția spune că „nu poate comunica verbal, fiind suferind de imaturitate psihoafectivă și tulburări de vorbire”. Tot în 1997 a plecat de acasă și Bodea Marcel Sorin, în vârstă de 10 ani. Ultimele informații despre el, înscrise pe site, arată că „a fost văzut urcând dealul din apropierea cartierului și unde se afla poligonul de tragere”. În 2007 a dispărut Furu Robert Ferenc, de 15 ani, care „intenționa să facă niște cumpărături și nu a mai revenit”.

Un alt caz de dispariţie a fost al lui Andrei Paul Erdoş. Acesta a dispărut în timp ce se afla cu cortul pe malul Mureşului, la Dobra, însoţit de prieteni, la pescuit.  Avea 18 ani. Nu s-a mai întors niciodată.

Un răspuns

  1. Le da ,,bezele,, la sifoanele : litera, perasifon si tiganul de vali orfanu. Si le mai da m..e comisarului pifulescu si procurorului sadic chirila costiel. Ha ha ha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus