În cursul lunii octombrie 2015, în dosare de corupție instrumentate de D.NA., au rămas definitive 26 de hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 95 de inculpați, dintre care: patru persoane din conducerea Poştei Române, un şef O.P.C. judeţean, un director vamă judeţeană, un manager economic de la Parchetul unui Tribunal, un inspector A.N.A.F., un viceprimar oraş, un director sucursală C.E.C., un notar public. Pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 95 de inculpaţi sunt cuprinse între 8 ani şi 6 luni închisoare şi 1 an închisoare cu amânarea pedepsei.

Detalii se regăsesc pe pagina de Internet, la adresa www.pna.ro, secțiunea „Comunicate – hotărâri definitive de condamnare”.

Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus