În pledoaria finală în dosarul angajărilor fictive, procurorul DNA a cerut instanței acordarea unei pedepse de 7 ani și 6 luni de închisoare, precum și anularea suspendării din dosarul „Referendumul”.

Pedepse către mediul prevăzut de lege au fost cerute de DNA și în cazul celorlalți inculpați.

Marți este ultimul termen în dosarul angajărilor fictive, în care preşedintele PSD este acuzat de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual se apropie de final. Termenul de marți vine după ce instanţa a admis cererea avocaţilor apărării de a verifica aplicarea în acest dosar a protocolului dintre DNA şi SRI.

Șeful PSD nu a făcut declarații când a ajuns la sediul ÎCCJ. Dragnea s-a prezentat în fața instanței pentru că președintele completului le-a pus în vedere părților din dosar, încă de la termenul anterior, să vină pregătite pentru concluzii, pentru ultimele dezbateri în acest caz.

În dosar este inculpată și Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

Acuzațiile vizează angajarea timp de șapte ani, în cadrul de Asistență Socială și Protecția copilului din Teleorman, a două persoane care în realitate lucrau în acest timp la sediul organizației județene a PSD Teleorman, organizație condusă la acea vreme de Liviu Dragnea care era și președintele CJ Teleorman.

Știre în curs de actualizare.

Un răspuns

  1. Daca nu pleaca in Brazilia, Costa Rica sau Madagascar, sigur o sa se concluzioneze la fel ca in cazul altor VIP-uri de calibrul astuia:FAPTA NU EXISTA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus