Al doilea dosar de corupţie care vizează Consiliul Judeţean Hunedoara îl vizează pe secretarul judeţului, şefa DGASPC şi o şefă de birou

În cursul lunii iunie 2014, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a publicat anunţul privind organizarea, în data de 17.07.2014, a concursului de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă, de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Hunedoara.

Prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici a fost constituită comisia de concurs, din care făceau parte, printre alţii şi inculpaţii Dan Daniel şi Ştefan Mihaela Dorina.

La concurs s-a înscris o singură candidată, respectiv inculpata Georgescu Monica, la acea dată împuternicită în funcţia de director general al D.G.A.S.P.C Hunedoara, fiind singura agreată de conducerea Consiliului Județean Hunedoara.

Conform art 51 alin. 3 din H.G. 611/2008 fiecare membru al comisiei de concurs trebuia să propună cel puțin 3 subiecte iar, pe baza acestor propuneri se întocmeau minim două seturi de subiecte care urmau să fie prezentate candidaților.

Anterior datei organizării concursului, inculpatul Dan Daniel i-a cerut inculpatei Georgescu Monica să formuleze subiectele și baremele de corectare pentru întrebările ce urmau să fie propuse de membrii comisiei de concurs din partea Consiliului Județean Hunedoara.

Ulterior, aceste subiecte formulate de inculpata Georgescu Monica au fost propuse de ceilalţi 2 inculpaţi cu ocazia întrunirii comisiei de examen în vederea stabilirii întrebărilor, trei dintre acestea revenindu-i candidatei la proba teoretică.

CITEŞTE ŞI: Trei angajaţi ai CJ Hunedoara, INCULPAŢI sub CONTROL JUDICIAR

La examenul organizat şi susţinut în data de 17 iulie 2014, inculpata Georgescu Monica a fost admisă, cum era şi de aşteptat, cu un punctaj foarte mare, ulterior, aceasta anunţând cunoscuţilor reuşita înainte de publicarea rezultatelor oficiale.

sursa: Direcţia Naţională Anticorupţie

20 răspunsuri

 1. Pingback: Trei angajaţi ai CJ Hunedoara, INCULPAŢI sub CONTROL JUDICIAR - Hunedoara Libera

 2. rtharie@facebook.com' rtharie@yahoo.com spune:

  Tocmai mă întrebam ce mare “fraudă” şi “corupţie” s-a petrecut la Consiliul Judeţean Hunedoara de-au descins mascaţii şi au “săltat” funcţionari publici! După părerea mea faptul că Georgescu Monica s-a pronunţat înainte de anunţarea rezultatului , nu o inculpă , deoarece era singura candidată şi dacă femeia a răspuns corect era normal să se aştepte că a şi trecut examenul,mai ales că fusese împuternicită ca director general în perioada dinainte de concurs şi dacă alt candidat nu s-a prezentat. In asta constă marea corupţie, ca să vii cu mascaţi şi să faci percheziţii? Sau îmi scapă mie ceva ?! Pe Stefan Mihaela şi pe Dan Daniel îi cunosc de pe vremea când lucram şi erau între cei mai corecţi oameni, ce s-a putut întâmpla să fie în asemenea situaţie?!

  • Cand erau corecte persoanele in cauza? Cain ultimii ani de conducere a CJ de catre Molot au dat “sfaturi ” practice in institutiile subordonate consiliului

 3. HOTILOR!!! MAI AVETI NESIMTIREA SA MERGETI LA SERVICIU! V.A INVATAT MOLOZ NUMA SA FURATI, INFRACTORILOR

 4. Cum se demonstreaza ca directoarea a facut chiar ea subiectele?
  Aste e marea intrebare.
  A lasat vreo proba?
  A fost ascultata la telefon?
  S -a autodenuntat?
  A fost turnata?
  Hai, ajutati-ma sa inteleg!

 5. Se stie cine a plantat.o pe duduie acolo si mai ales de ce. Cautati sa aflati cine sunt furnizorii directiei, si o sa intelegeti de ce.!!!

 6. lilianamaria1967@yahoo.it' oprean maria liliana spune:

  CAND SPUN CA IN HD E CEA MAI MARE MAFIE DIN ROMANIA,STIU CE SPUN

 7. Nu e singurul concurs fraudat la presiunea d-lui DAN D.
  Pt. el e o practica veche.

 8. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

  Directoarea asta nu-i cumva sotia preotului de la Martinesti, locul de nastere si de nebunii pentru derbedeul de Molot? Interesant ar fi sa aflam cum a facut Molot toate angajarile la CJ si unitatile din subordine. Si mai interesant ar fi sa aflam ca sistemul este generalizat in judetul Hunedoara. Totul pe baza de PCR-pile, cunostinte, relatii. Toti cei angajati in ultimii 10 ani ar trebui sa-si faca MEA CULPA, participand la circ si la frauda. Sunt mii de astfel de cazuri si toata lumea tace complice! E imposibil sa se faca ordine acolo unde coruptia e generalizata si totul este guvernat de Mafie. Asa cum nu exista licitatii netrucate, tot asa nu exista concursuri nemasluite, in judetul Hunedoara !!! Este o axioma !!!

  • Multe angajari din institutiile subordonate,intamplate in timpul “republicii” lui Molot sunt facute in acelasi fel…..priviti doar cine le conduce si asta spune tot.

 9. Auzi domnule.Dan Daniel corect?Cit de corect este sa fii functionar public,sef corp control si partener in afacere,chipurile jurist intr-o firma de transport local.Cit de corect este sa ei o garsoniera pentru tineri,desi avea locuinta ,ca inainte de termenul prevazut de lege sa o vinzi?Acest individ a fost BULDOGUL LUI MOLOT.La presiunea lui sa dus la indeplinire tot ce a ordonat PITICUL.

 10. mai bine ar verifica si caminul de la branisca se fura pensia de la batranii bolnavi …cica le cumpara dulciuri pe pensia lor …vrajeala fura ca in codru ..mai ales asistenta sefa …!!!!! fie care asistenta ia pensia de la cate un bolnav ..cica se lauda ele ..supliment la salar ..ca au salarul mic

 11. De ce nu verifica nimeni cum a ajuns sora d-lui Dan D, mare asistenta sefa la spitalul din deva si cine a girat toata magaria?

 12. sau sa se verifice cum dl Eduard, managerul spitalului din Hunedoara a facut angajarile in ultimii 2 ani.Aici sa vedeti cati zboara

 13. Nu exista institutie de stat sau societate comerciala cu capital integral de stat unde angajarile/promovarile sa se fi facut in alt fel. Mai mult chiar in foarte multe cazuri nici nu s-a mai organizat concurs. Si culmea s-a si recunoscut asta de catre cei in cauza. Dispret total.

  • Sau “candidatii agreati” unde conditiile de participare la concurs erau facute sa se potriveasca precum manusa unui sau unei candidate….evident in institutiile subordonate CJ….

 14. Ar trebuii sa fie verificat si centrul de batrani de la Branisca unde actualul director Lugojan e pus pe fapte mari-stiinduse insa faptul ca palaria e prea mare pentru el …..Interesativa si de copilul acestuia Cosmin cum a luat examenul la protectia copilului….el fiind cam slab cu duhul saracul dar la pahar nu il intrece nimeni-astia sun t oamenii din administratie care ne coordoneaza banii —Rusine Romania, Rusine Consiliul judetean, Rusine pentru toti oamenii de nimic ce se ascund in spatele acestor mizerii—-i-mi doresc in schimb sa aiba parte de tratamente de la aceste intitutii care sa ii ”penalizeze” moral pentru toate marsaviile .!

 15. Fratilor, presa infloreste multe, nu toti sunt inculpati.

 16. Pingback: MISIUNE IMPOSIBILĂ la CJ Hunedoara - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus