„Colectivul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” anunță cu tristețe trecerea în eternitate a domnului dr. OLTEANU EMIL, personalitate marcantă în medicina hunedoreană, cu peste 40 de ani de activitate în acest spital.
Medic cu dublă specializare, medicină internă și cardiologie, dr. Olteanu Emil, rămâne cel care a înființat și condus Secția de Cardiologie, a reușit să formeze un colectiv de medici și asistente, împreună cu care a alinat suferințele multor pacienți. Un adevărat profesionist, cu un excelent spirit de organizare, un formator și un modelator de excepție, care și-a lăsat amprenta pe destinul profesional al multor generații de medici. Cu adâncă recunoștință și respect, îl conducem astăzi pe ultimul drum pe domnul dr. Olteanu Emil, care a părăsit această lume cu aceeași demnitate cu care a trăit toată viața.
Transmitem gânduri de alinare și condoleanțe familiei îndurerate. Zbor lin spre înaltul cerului, domnule doctor!”, au scris reprezentanții Spitalului municipal „dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus